Rétvári államtitkár elhitte, hogy nincsenek már uzsorások

bűnügy
2017 május 12., 09:53
comments 67

Szomorú ellentmondásra hívja fel a figyelmet az Index. 

A lap idézi Rétvári Bence államtitkár nyilatkozatát, aki annak örvendezik, hogy sokkal kevesebb uzsorás ellen lépett fel a rendőrség tavaly, mint néhány évvel korábban, és ez szerinte annak köszönhető, hogy a kormány leszámolt az uzsorásokkal.

Csakhogy a lap két tudományos munkát is idéz, ami szerint továbbra is sok az uzsorás. Így valószínűbb, hogy a jobb rendőrségi statitsztika inkább annak köszönhető, hogy az emberek már annyira félnek tőlük, hogy feljelenteni sem merik őket. (Index.hu)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.