Keresi a rendőrség a Kálvin téri migránsgyűlölő támadót

bűnügy
2017 május 13., 10:16

Csütörtökön írtuk meg, hogy az egyik Kálvin téri pizzériában a pincér véleltenül angolul szólított meg egy magyar férfit, aki 

ezen annyira felháborodott, hogy ordibálni kezdett vele, többek között mocskos migránsnak nevezve őt.

Ezt látva lépett oda egy járókelő fiatal nő, hogy ne veszekedjenek, mire a gyalázni kezdte a férfi, majd megütötte őt. A Budapesti Rendőr-főkapitányság most a Police.hu-n tette közzé az elkövetőről készült biztonsági kamerás felvételeket. A 50-55 éves, 170 centi magas feje tetején kopaszodó, oldalt ősz hajú férfi

"a Kálvin téri aluljáró egyik éttermében szóváltásba keveredett a kiszolgálást végző eladó férfival és egy járókelő nővel, majd a nőt bántalmazta."

Ha bárki felismerné, jelezze a rendőrségnek.

Erről az esetről mondta azt a Fidesz alelnöke, Németh Szilárd az ATV-ben, hogy

„ehhez nem tudok hozzászólni, nyavalyás provokációnak tartom az egészet, úgyhogy...”

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.