Már vagy fél napja nem működik a Magyar Posta honlapja

Kilenc órája kaptuk a hírt egy olvasónktól, hogy akkor már hat órája állt a Magyar Posta honlapja. A helyzet azóta is változatlan, így már bizton állíthatjuk, hogy több mint egy fél napja elérhetetlen az oldal.

UPDATE 8:52: Egy olvasónk aki munkájából kifolyólag szokott értesítést kapni a Posta weboldalának tervezett leállásáról, azt írja, hogy a pénteken kapott tájékoztatás szerint ez is ilyen, eredetileg szombat este hattól vasárnap reggel hatig tartott volna. Az oldal amúgy még jelenleg is áll. Péter szerint a mobilos applikáció működik, abból lehet tájékozódni arról is, hogy melyik posták vannak nyitva. Köszönjük a tájékoztatást!

Azoknak, akik arra lennének kíváncsiak, hogy hol tart éppen a csomagjuk, megnyugtatásul csak annyit mondhatok, hogy saját személyes tapasztalataim szerint

Budaörsön.

Mindig Budaörsön, a logisztikai központban.

Egyéb ügyeiket pedig ma próbálják a fizikai valóságban, a postahivatalokban intézni. Mármint azokban, amelyek nyitva vannak. Hogy ezek melyikek? Abban sajnos nem tudok segíteni, mert lehalt a Magyar Posta weboldala.

A témában a Posta még nem adott ki közleményt, így nem tudni, mi lehet a leállás oka, vagy hogy köze lehet-e a fél világot letaroló zsarolóvírushoz. A honlapon kihelyezett tájékoztatás szerint "karbantartás" miatt elérhetetlen az oldal, de hogy meddig, arról nincs információ.