Lerohadt a Telekom, nem lehetett telefonálni

Az egész országból - például Budapestről, Csongrádból, Hevesből - arról számolnak be a 30-as számok tulajdonosai, hogy nem működik a telefonjuk: nem lehet hívni őket, és ők sem tudnak hívást kezdeményezni. Megkérdeztük a Telekomot, mi a hézag, amint válaszolnak, azonnal jelentkezünk. 

UPDATE: 

A Telekom nem válaszolt, de a cég képviseletében bizonyos Kitti a legfrissebb Telekom-poszt alá ezt kommentelte a Facebookon:

„Sziasztok! Elnézéseteket kérjük a kellemetlenségek miatt! Telekom mobil Előfizetőink jelenleg esetenként, területtől függetlenül hívásindítási problémát tapasztalhatnak. A hiba elhárítását kollégáink már megkezdték. További türelmeteket kérjük a javításig. Köszönjük szépen! ^Kitti"  

UPDATE 2: válaszolt a Telekom:

„A Telekom mobilos ügyfelei jelenleg esetenként, területtől függetlenül hívásindítási problémát tapasztalhatnak. A probléma elhárítását kollégáink megkezdték. Ügyfeleink türelmét és megértését kérjük!”

UPDATE 3: 

A hibát a cég közlése szerint délután fél 1-re sikerült elhárítani. 

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.