Lerohadt a Telekom, nem lehetett telefonálni

TECH
2017 május 15., 10:10
comments 113

Az egész országból - például Budapestről, Csongrádból, Hevesből - arról számolnak be a 30-as számok tulajdonosai, hogy nem működik a telefonjuk: nem lehet hívni őket, és ők sem tudnak hívást kezdeményezni. Megkérdeztük a Telekomot, mi a hézag, amint válaszolnak, azonnal jelentkezünk. 

UPDATE: 

A Telekom nem válaszolt, de a cég képviseletében bizonyos Kitti a legfrissebb Telekom-poszt alá ezt kommentelte a Facebookon:

„Sziasztok! Elnézéseteket kérjük a kellemetlenségek miatt! Telekom mobil Előfizetőink jelenleg esetenként, területtől függetlenül hívásindítási problémát tapasztalhatnak. A hiba elhárítását kollégáink már megkezdték. További türelmeteket kérjük a javításig. Köszönjük szépen! ^Kitti"  

UPDATE 2: válaszolt a Telekom:

„A Telekom mobilos ügyfelei jelenleg esetenként, területtől függetlenül hívásindítási problémát tapasztalhatnak. A probléma elhárítását kollégáink megkezdték. Ügyfeleink türelmét és megértését kérjük!”

UPDATE 3: 

A hibát a cég közlése szerint délután fél 1-re sikerült elhárítani. 

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.