Hatcsillagos szállodát tervez Etyekre a kormány

Etyek, a magyarországi turisták új Mekkája.Fotó: Google Maps

Turisták rohamával számol a 4112 lakosú Etyeken a kormány, legalábbis a Pannónia Szíve című, a miniszterelnök szűk pátriájának turisztikai fejlesztéseit összesítő, 2,3 milliárd forinttal megtámogatott program alapján. Mi másért lenne szükség a faluban a tervezett három háromcsillagos és három négycsillagos szálloda mellé még

Magyarország első hatcsillagos szállodájára is.

Hatcsillagos minősítést azok a szállodák kaphatnak, ahol minden vendégre külön személyzet jut, és ahol még a közösségi terekben is van lehetőségük a vendégeknek a teljes elszeparálódásra.

A város szállodáit a tervek szerint azok a vendégek tölthetnék meg, akik a pezsgőmúzeummal egybekötött élményfürdőt, vagy a Rubik-kocka tematikájú medencékkel tervezett Hungarikum-fürdőt keresnék fel. A kezdeti tervek szerint Etyekről akár a felcsúti kisvasútra is felpattanhattak volna, hogy megszemlélhessék a Makovecz ihlette stadiont, vagy az alcsúti arborétumot, netán a miniszterelnök szerény, papíron 70 négyzetméteresnél is kisebb hajlékát. (Via Bors)

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.