Már a Fehér Ház egyik munkatársát is elérte a Trump orosz kapcsolatai után kutató nyomozás

A Trump-adminisztráció egyre magasabb beosztású munkatársait éri el a nyomozás, ami a Trump-kampány orosz kapcsolatait kutatja. A Washington Post értesülései szerint már

egy, a Fehér Házban dolgozó magas rangú elnöki beosztott is a nyomozók látóterébe került.

A lap szerint az illető közel áll Donald Trump elnökhöz is. A nyomozás egyre újabb és újabb súlyos kérdéseket vet fel Trumppal és a körülötte lévő személyekkel kapcsolatban, és egyre inkább fény derül arra, milyen erősen is kötődik a Trump-stáb az Amerikában dolgozó orosz állami tisztviselőkhöz.

A Washington Post forrásai szerint az elkövetkező hetekben a nyomozás felgyorsul, és további komoly fejlemények várhatók.

Közben az amerikai lapok mellett már vezető külföldi újságok is szerkesztőségi cikkekben foglalnak állást Donald Trump ellen, legutóbb például a német Speigel tett közzé egy cikket arról, hogy Trumpnak mennie kell, mert nevetség tárgyává tette az Egyesült Államokat, és tetteivel az egész világra veszélyt jelent. A Speigel azt írja, jó lenne, ha még azelőtt távozna a Fehér Házból, hogy a dolgok még a mostaninál is rosszabbra fordulnának. (Washington Post, Spiegel)

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.
;