Szerelte a gázomat. Jól csinálta, nem lehet rá panaszt tenni, de ennyire meggazdagodni ki az isten tud?

politika
2017 május 21., 03:42
comments 250

„Itt még 56-ban sem volt semmi." Felcsúton a jelek szerint senkit se érdekel a politika, így elég szokatlan jelenségként élték meg, hogy szombaton az LMP-t az újságírásért, az újságírást a politikáért elhagyó Vágó Gábor szervezésében néhány százan skandálva vonultak véget az utcákon.

A szervező Vágó megköszönte a résztvevőknek, hogy ki merik mondani: „Szarrá lopják az országot". Vágó Horváth András NAV-ellenőrrel alapított Korrupcióellenes Szövetsége mellett az Együtt, a Párbeszéd, a Tanítanék mozgalom és a Quaestor-károsultak képviselték magukat a demonstráción.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt