Szerelte a gázomat. Jól csinálta, nem lehet rá panaszt tenni, de ennyire meggazdagodni ki az isten tud?

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

„Itt még 56-ban sem volt semmi." Felcsúton a jelek szerint senkit se érdekel a politika, így elég szokatlan jelenségként élték meg, hogy szombaton az LMP-t az újságírásért, az újságírást a politikáért elhagyó Vágó Gábor szervezésében néhány százan skandálva vonultak véget az utcákon.

A szervező Vágó megköszönte a résztvevőknek, hogy ki merik mondani: „Szarrá lopják az országot". Vágó Horváth András NAV-ellenőrrel alapított Korrupcióellenes Szövetsége mellett az Együtt, a Párbeszéd, a Tanítanék mozgalom és a Quaestor-károsultak képviselték magukat a demonstráción.

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.