Szerelte a gázomat. Jól csinálta, nem lehet rá panaszt tenni, de ennyire meggazdagodni ki az isten tud?

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végéig. Köszönjük, hogy összedobjátok. Akkor nem tartozunk majd senkinek, csak köszönettel - nektek.

„Itt még 56-ban sem volt semmi." Felcsúton a jelek szerint senkit se érdekel a politika, így elég szokatlan jelenségként élték meg, hogy szombaton az LMP-t az újságírásért, az újságírást a politikáért elhagyó Vágó Gábor szervezésében néhány százan skandálva vonultak véget az utcákon.

A szervező Vágó megköszönte a résztvevőknek, hogy ki merik mondani: „Szarrá lopják az országot". Vágó Horváth András NAV-ellenőrrel alapított Korrupcióellenes Szövetsége mellett az Együtt, a Párbeszéd, a Tanítanék mozgalom és a Quaestor-károsultak képviselték magukat a demonstráción.

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végig
Eddig összegyűlt: 9,7 millió Forint

Egész évben sokan támogattátok a szerkesztőséget, a ti segítségetek nélkül a 444 nem tudna stabilan működni. Most év végéig még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni, ezt a pénzt az újság bővítésére fordítanánk, például abban is segítene, hogy januártól két új riporterrel kezdjük az évet. Segíts, hogy a 444 bővülni tudjon!

Támogasd a 444 szerkesztőségét!
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.

Nélkületek nincs 444

Csak a 444 és a sajtószabadság ügye mellett elkötelezett olvasók támogatása teszi lehetővé, hogy alaposan tudjunk foglalkozni a legfontosabb témákkal.