Amikor elmész Depeche Mode-ra, de ide szól a 24 ezer forintos jegyed

ZENE
2017 május 23., 08:41
comments 143

Teltházas koncertet adott a Depeche Mode tegnap a Groupama Arénában. A Fradi-pálya egyelőre szokja ezt a szerepet, ahogyan a koncertrejárók is a stadiont. Péter például meccsen már volt a Groupamában, de koncerten most először. Ajándékba kapta a két jegyet születésnapjára, nem is nagyon nézte meg, hova szól. 

Ide szólt:

A zenekarból innen csak akkor látszott valami, ha Dave Gahan előre jött a kifutóra, a három kivetítőből egyet lehetett elcsípni, oldalról. A C6-os szektor korlátozott látású jegyei 23 900 forintba kerültek. Ennél csak a VIP-szektor volt drágább.

photo_camera Fotó: ticketpro

Péter és felesége három szám után megpróbáltak lejutni a küzdőtérre, de elállta az útjukat egy biztonsági őr, így aztán a C1-C2 felé kicsit arrébb húzódva, a kakasülőről nézték a koncertet. 

A probléma egyébként az, hogy sokkal többen láthatnák a színpadot, ha azt nem a focipálya egyik kapujának a helyére állítanák fel, hanem a pálya oldalára. Miután a legnagyobb lelátó egyébként a C3-C6-szakasz, és oldalt is sokkal több ember fér el, ezért a sokkal kisebb befogadóképességű Gold tribünök elé kéne rakni a színpadot. Csakhogy ott vannak a VIP-páholyok és a sky-boxok, ahonnan így pont az állványok között időnként felsejlő kivillanó Dave Gahan hátát lehetne látni. Ezért aztán be kell áldozni a legnagyobb lelátók jó részét. 

photo_camera Fotó: fradi.hu

A Groupamában legközelebb Robbie Williams-koncert lesz. A színpad ott lesz, ahol most is volt, kicsit talán előrébb. A C6-ba nem árulnak jegyeket, a C5-be, oldalra igen, oda már nincs jegy, és egy ezressel drágább is. 

photo_camera Fotó: ticketpro

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.