Nem ad több információt a brit rendőrség az amerikaiaknak a manchesteri merényletről a szivárogtatások miatt

külföld
2017 május 25., 07:23
comments 78

A brit rendőrség nem oszt meg több információt az amerikai bűnüldözési szervekkel a manchesteri merényletről, mert azok idő előtt kiszivárogtatták a merénylő nevét és fényképét a sajtónak, ráadásul később azt is kiadták, hogyan nézett ki a bomba. 

Theresa May brit miniszterelnök bejelentette, hogy a csütörtöki NATO-csúcson felelősségre fogja vonni Donald Trump elnököt, hogy mégis mi a franc ez

Ugyan a brit miniszterelnök sem gondolja, hogy Trump személyesen felelne a szivárogtatásért, de mindenképpen jelezni akarja az amerikai elnöknek, hogy a hasonló esetek sokat tudnak ártani a két ország szolgálatai közötti együttműködésnek.

Az amerikai hírszerzés eleve szivárogtatási és bizalmi válságában van, mióta kiderült, Donald Trump egy szövetségestől származó titkos információkat oszthatott meg az orosz külügyminiszterrel. (BBC)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.