Németh Szilárd: Brüsszel a Kommunista kiáltvány alapján jött létre

hablaty
2017 május 25., 05:16
comments 185

Németh Szilárd rezsibiztos szerda este Kispesten nyomta a hablatyot, hamukát és a dumát egy lakossági fórumon. Ez is egy volt a nemzeti konzultációs fórumok sorában, tehát arról szólt, hogy a Fidesz tök jó, de sajnos Soros György mindent befolyásol, az Európai Unió pedig nagyon rossz dolog.

A fórumot csak az különböztette meg a többi hasonló rendezvénytől, hogy itt Németh Szilárd beszélt, és mint ilyen, kifejezetten Németh Szilárdhoz méltó dolgokat mondott.

Például azt, hogy

„aki teleszüli a világot, azé a világ”

vagy

 „a Ceaușescu-nyomás nagyobb tartást adott a magyaroknak, mint Kádár langyossága, mert a romániai magyarok összetartóbbak lettek”

vagy

„Brüsszel megpróbálja lejáratni az országot és miniszterelnököt, Orbán Viktorral úgy beszéltek ott, mint egy útszéli tolvajjal”

vagy

Brüsszel a Kommunista kiáltvány alapján jött létre.

(Magyar Narancs)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.