Budapest belvárosában randalírozott Balzac Zoltán, a vaddisznó

ÁLLAT
2017 május 26., 18:20

"Egy vaddisznó a Balzac utcán a forgalommal szemben. Kiugrott a szívem. Segítség,"

kaptuk a rémült üzenetet nem sokkal hat óra után olvasónktól, Zoltántól. 

"2 perce sprintelt el egy vaddisznó a Balzac utca 33. előtt. A Hegedűs Gyuláig rohantam utána, majd állva hagyta a mezőnyt és szem elől tévesztettem,"

üzenete egy másik szemtanú nem sokkal később. Rémült vaddisznót előbb a VIII., majd a XIII. kerületben is látták sprintelni, írta a Blikk. Az Újlipótvárosban rendőrautó üldözte szorosan az elsőbbségadásra fittyet hányó, de tempós Balzacot. 

link Forrás

A parkban szétnéző Zoltán:

photo_camera Fotó: Magda Gergő

Az ijedt, és emiatt agresszív Balzac Jánost egy kutyafuttatóban tudták befogni:

link Forrás

Egy szemtanú a lapnak elmondta, hogy 

Balzac először elbújt a bokorba, látható volt, hogy nagyon ingerült, szinte mindenkire rátámad és harapni akart.

János valószínűleg a Dunán érkezett a fővárosba, partra evickélt, majd őrült ámokfutásba kezdett. Jelenleg állatorvos vizsgálja, sérült-e, ha állapota lehetővé teszi, visszaengedik a természetbe.

photo_camera Rocksteady Attila

Legutóbb 2015 januárjában okozott riadalmat Budapesten vaddisznó, akkor Rocksteady Attila rohanta végig a kiskörutat. 

Kiemelt videóink

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.