A Nemzeti Sport már arról ír, hogy Andy Vajna lehet a DVSC tulajdonosa

politika
2017 május 27., 7:37
comments 101

Az ilyen kérdésekben meglehetősen jól tájékozott kormányközeli sportnapilap már napok óta rebesgeti, hogy hamarosan új tulajdonoshoz kerülhet a debreceni futballklub. A jelenlegi tulaj, a kaszinós érdekeltségeiről is ismert Szima Gábor kiszállhat, és most arról írnak a Sportfaktorra hivatkozva, hogy pletykák szerint Andy Vajna érkezhet a helyére. 

Erre a lap cikke szerint akkor lenne reális esély, ha a DVSC elkerülné a kiesést. Ez szombat este dőlhet el, amikor a debreceniek klasszikus kiesési rangadót játszanak majd a Diósgyőrrel. 

Önmagában ez persze csak egy újabb átigazolási pletykának tűnhet, amivel a nyári szezonban mindig tele van a sportsajtó, de azt érdemes hozzáolvasni, hogy ez az "értesülés" a Szöllősi György főszerkesztette lapban jelent meg. 

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt