A Nemzeti Sport már arról ír, hogy Andy Vajna lehet a DVSC tulajdonosa

politika
2017 május 27., 07:37
comments 101

Az ilyen kérdésekben meglehetősen jól tájékozott kormányközeli sportnapilap már napok óta rebesgeti, hogy hamarosan új tulajdonoshoz kerülhet a debreceni futballklub. A jelenlegi tulaj, a kaszinós érdekeltségeiről is ismert Szima Gábor kiszállhat, és most arról írnak a Sportfaktorra hivatkozva, hogy pletykák szerint Andy Vajna érkezhet a helyére. 

Erre a lap cikke szerint akkor lenne reális esély, ha a DVSC elkerülné a kiesést. Ez szombat este dőlhet el, amikor a debreceniek klasszikus kiesési rangadót játszanak majd a Diósgyőrrel. 

Önmagában ez persze csak egy újabb átigazolási pletykának tűnhet, amivel a nyári szezonban mindig tele van a sportsajtó, de azt érdemes hozzáolvasni, hogy ez az "értesülés" a Szöllősi György főszerkesztette lapban jelent meg. 

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.