Nyomozza a rendőrség, miért kapott 2 önkormányzati autót is az I. kerületi polgármester

POLITIKA
2017 május 29., 08:23
comments 107

Május elején írta meg a Magyar Nemzet, hogy Nagy Gábor Tamás, az I. kerületi fideszes polgármestere nem is egy, hanem két autót vetetett magának az önkormányzattal, pedig nem is autóval jár dolgozni, hiszen jóval a piaci ár alatt bérelhet egy önkormányzati lakást az önkormányzat épületétől 200 méterre.

Míg 2014-ben egy Nissan Leaf elektromos autót szereztek be neki, egy évvel később egy hibrid meghajtású Lexust is kapott személyes használatra. Külön elegáns, hogy 2015-ben Nagy javaslatára vezették be Budapesten a környezetkímélő autók ingyenes parkolását, tehát akkor, amikor már ő is ilyen autóval nyomatta.

A HírTV szerint az ügyet már a rendőrség is vizsgálja, hűtlen kezelés miatt indult eljárás. (hvg.hu)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.