Tiger Woodsot ittas vezetés miatt vitték be Floridában

bűnügy
2017 május 29., 14:28
comments 89

Minden idők egyik legjobb golfozóját, Tiger Woodsot ma, hajnali 3 körül vitték be, miután a floridai Palm Beach-ben ittas vezetéssel kapták el, a véralkoholszintje ugyanis 0,08 fölött volt, így pedig már tilos volán mögé ülni. A Jupiter Island-i lakost reggel 7:18-kor vitték be, és 10:50-kor engedték ki.

A rabosítás után készített fénykép Tiger Woodsról.
photo_camera A rabosítás után készített fénykép Tiger Woodsról. Fotó: Palm Beach County Sheriff's Office/AFP

Nem ez az első eset, hogy Woods részegen vezetett: 2009 novemberében – két nappal azután, hogy kiderült, megcsalta akkori feleségét – ittasan indult el otthonról, a Cadillac Escalade-jével egy tűzcsapnak, egy fának és több sövénynek is nekiment. Akkor viszont megúszta vádemelés nélkül.

A 41 éves golfozó 2008-ban nyert legutóbb a sportág Grand Slamjének számító Major-tornát, azután egyre többször küzdött sérülésekkel. Tavaly decemberben 1,5 év kihagyás után játszott újra, majd januárban a San Diegó-i versenyen szerepelt. Egy héttel később aztán Dubajban indult, de egy nap után kénytelen volt feladni a tornát, mivel kiújult a hátsérülése.

Tiger Woods egy dubaji golftornán 2017. február 2-án.
photo_camera Tiger Woods egy dubaji golftornán 2017. február 2-án. Fotó: Nezar Balout/AFP

Néhány napja közölte, hogy évek óta nem érezte olyan jól magát, mint az áprilisi hátműtéte után, de a visszatérésére még várni kell. (Daily Mail, MTI)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.