„Vége van, Sziszi, mindent tudunk rólad” - Meghekkelték a Csepeli Sport Club Alapítvány honlapját

politika
2017 május 29., 02:41
comments 193

Vasárnap furcsa dolgok kerültek ki a Csepeli Sport Club Alapítvány honlapjára. A lap híre közé legfölülre került egy hír, aminek Németh korábbi kijelezését idézve az a címe, hogy

Birkózás - Aki teleszüli a világot, azé a világ

Emellé kikerült egy kép is Németh Szilárdról, amire rá van írva, hogy

„Vége van, Sziszi, mindent tudunk rólad”

A támadásért feltehetően az Anonymus hekkercsoport a felelős, legalábbis az ő mottójuk szerepel a feltört oldalon.

A támadás oka az lehet, hogy a napokban kiderült: a csepeli önkormányzat javaslatára 2 milliárd forintos támogatás jut egy Németh Szilárd által alapított, és az ő címére bejegyzett alapítványhoz, hogy birkózócsarnokot építsen Csepelen. Igaz, az az alapítvány, nem ez az alapítvány. (24.hu via Blikk)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.