Áthajtott a körforgalmon és a Clark Ádám tér közepén landolt a zabolátlan Mazda

közlekedés
2017 május 30., 14:04
comments 76
link Forrás

Keveset tudni arról, mi lelte azt a Mazdát, amely a Clark Ádám téri virágágyáson nagy lendülettel áthajtva kedd hajnalban pihent meg a körforgalom közepén. Az autó kereke kitört, a motor leszakadt. 

A Katasztrófavédelem csak egy néhány másodperces videót osztott meg Facebook oldalán, amin az látszik, hogy a tűzoltók nagy erőkkel vonultak a helyszínre, és egy daruval emelték ki az 1956-os emlékmolinó mellől a pórult járt autót. A környéket a helyszínelés idejére lezárták, a sofőr állapotáról nincs hír.

A videót a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság videostúdiójának fotóriportere, Szabadi Bálint tűzoltó zászlós készítette. (Katasztrófavédelem FB)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.