Kitört a 444 konyhájából a citresszó és a paprikávé

ÉLET
2017 május 30., 23:33

Néhány nappal ezelőtt kísérletet tettünk arra, hogy saját testünkkel törjük az utat a zsákutcába jutott kávéművészet előtt. Így született meg a citresszó, a paprikávé, a banán’tte, sok-sok grimasz és heves szívverés, itt bemutattuk részletesen.

A dolog viszont nem állt meg a 444 konyhájának küszöbén. 

A cikk után voltak, akik kedvet kaptak, és megcsinálták ezeket a fogásokat. Az első citresszó-észlelés az Instagramról jött:

link Forrás

És reméljük, hasonló bizsergés kísérte, amit a tesztelőink tapasztaltak.

Rögtön utána a hazai gasztroblog-szcéna képviseletében bejelentkezett Jókuti Bocuse d’or András egy paprikávés videóval:

link Forrás

Majd sparrow79hu, aki leírása szerint Manchesterben dolgozó magyar barista, elkészítette a professzionális citresszót:

link Forrás

és egy szép paprikávét is:

link Forrás

Mondhatnánk, hogy lefőtt a kávé, de inkább csak egy kávét kérünk.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.