Andy Vajna most csak 4,8 milliárdot rakott zsebre az államtól kapott kaszinómonopóliumból

Andy Vajna kormánybiztos-tévétulajdonos-sugar daddy fő pénzforrásait kaszinói képzik, amelyekre gyakorlatilag monopóliumot kapott az államtól. Fő kaszinós cége, a Las Vegas Casino Kft. a 2016-os év után

4 milliárd 766 millió 662 ezer 000 forintot utalt Andy Vajna luxemburgi cégébe, onnan pedig Andy Vajának.

Ez sokkal kevesebb, mint a tavalyi 6,1 milliárd.

Érdekesség: valami nem stimmel a nyereség körül.

Persze ki ne szédülne meg ilyen nagy számoktól!

Az eredménykimutatás szerint 6 milliárd 500 millió forint volt a 2016-os nettó nyereség a teljes kaszinó-cégcsoport szintjén, tehát Vajna nem vette ki az egész éves profitot. A nyereség nagy része, mintegy 3,8 milliárd forint egyébként az egyik leányvállalatból, az online kaszinókat is működtető LVC Diamond Kft-től jött.

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.