Andy Vajna most csak 4,8 milliárdot rakott zsebre az államtól kapott kaszinómonopóliumból

gazdaság
2017 május 31., 15:23
comments 53

Andy Vajna kormánybiztos-tévétulajdonos-sugar daddy fő pénzforrásait kaszinói képzik, amelyekre gyakorlatilag monopóliumot kapott az államtól. Fő kaszinós cége, a Las Vegas Casino Kft. a 2016-os év után

4 milliárd 766 millió 662 ezer 000 forintot utalt Andy Vajna luxemburgi cégébe, onnan pedig Andy Vajának.

Ez sokkal kevesebb, mint a tavalyi 6,1 milliárd.

Érdekesség: valami nem stimmel a nyereség körül.

Persze ki ne szédülne meg ilyen nagy számoktól!

Az eredménykimutatás szerint 6 milliárd 500 millió forint volt a 2016-os nettó nyereség a teljes kaszinó-cégcsoport szintjén, tehát Vajna nem vette ki az egész éves profitot. A nyereség nagy része, mintegy 3,8 milliárd forint egyébként az egyik leányvállalatból, az online kaszinókat is működtető LVC Diamond Kft-től jött.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt