Csúszik a Google és a Levis okosruhája

tech
2017 május 31., 10:09
comments 24

A rövid videó szerint a két cég okoskabátja, amiben vezetőfonál fut, a telefonokhoz Bluetooth-szal kötve képes olyan alapfunkciókat ellátni, mint a hívások fogadása vagy az appokhoz való csatlakozás.

link Forrás

A videó alapján biciklizésnél a leginkább hasznos kabát hajtókájának érintésével lehet fogadni hívást vagy csatlakozni a Google Mapsre, a Spotifyra és a Stravára. Első körben csak a Google-partnerekkel appjaival lenne kompatibilis. Az ún. Jacquard-projektben létrejövő ruha a benne található chip eltávolítása után mosható.

A ruha a tervek szerint 350 dollárba kerülne. Eredetileg tavaszra ígérték, később őszre, mert nem nagyon működött. Ha egyszer végre kijön, nagyon jól fog mutatni a Google Glass-szal! Az úttörő technológia hibáival a Forbes már a márciusi bejelentéskor foglalkozott. (Scroll.in, Forbes)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.