1,3 milliárd forintért újíthat fel 3 kilométert a Róbert Károly körúton a Strabag

gazdaság
2017 június 01., 13:51
comments 71

Eredményt hirdetett a BKK a Róbert Károly körút Árpád híd-Vágány utca közti három kilométeres szakaszának felújítására kiírt közbeszerzéséne. A munkát Strabag és leánycége, az STR konzorciuma nyerte el, összesen 1 292 709 128+Áfa ellenében. A kiírás szerint megújul a pályaszerkezet, az útburkolat, a szegélyek, a biztonsági korlátok és összesen 7 darab fix forgalomfigyelő kamerát is telepítenek.

A nyertes pályázó vállalta 73 darab fa ültetését is. A Strabag-cégek a KÉSZ Építő és Szerelő ZRT, az A-HÍD-Penta konzorcium, a Swietelsky, és a COlas ellenében diadalmaskodtak a közbeszerzésen. Gratulálunk!

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.