Tombor András megszerezte a Mandinert, ketten felmondtak

Média
2017 június 01., 08:42
comments 193

Habony Árpád hitelezője, Tombor András volt miniszterelnöki főtanácsadó egy hete jegyeztette be a Mandiner Press Kft.-t, ami már az eddigi Mandiner Kft. helyett van kiírva a Mandiner kiadójaként. Az ezzel a lépéssel Habony-közelbe állított oldalon egyelőre nincs tájékoztatás a változásról. Frissítés: 11:42-kor kikerült egy közlemény, ami szerint Rajcsányi Gellért marad a főszerkesztő.

photo_camera A Mandiner címlapja ma délelőtt.

A Mandiner nyomtatott újságként UFi, majd Reakció néven futott, ebből lett a mandiner.hu, ami nagyon sokáig Fidesz-közeli sajtónak számított, de az utóbbi pár évben egyre több lett a kormánykritikus anyaguk.

Az új kiadó hírével egy időben Bukovics Martin és Bakó Beáta távozott a szerkesztőségből, az ügyükben délutánra ígértek tájékoztatást. Az utóbbi hónapokban ők csinálták az Azonnali kérdések című videósorozatot, amiben parlamenti képviselőket kérdeztek, amivel például Kövér Lászlót meg Kósa Lajost is sikerült felidegesíteniük. (via Alfahír)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt