Jönnek a Vujity Tvrtko-Kósa Lajos-csaták

Média
2017 június 02., 07:34
comments 61

Azt már tudtuk, hogy Vujity Tvrtko visszatér Washingtonból Magyarországra, és az ATV-hez igazol. Kiderült viszont az is, egyből a legmélyebb vízbe ugrik fejest.

Vujity Tvrtkót nemsokára az Egyenes Beszéd csapatában is köszönthetjük, Tvrtko a megszokott műsorvezetők mellé csatlakozik

- mondta Németh Szilárd, az ATV vezetője a Blikknek. Az Egyenes beszédet Kálmán Olga távozása óta Rónai Egon és Mészáros Antónia vezették, hozzájuk csatlakozik Tvrtko. Ezen kívül műsorvezető lesz az ATV Startnál, dolgozik majd a Heti Naplónál, ősztől pedig saját műsort is indít.

Tvrtko a Facebookon hosszú posztban mesélt a döntésről.

link Forrás

"Ha valaki tévézni szeretne Magyarországon, akkor egyből ilyen-párti vagy olyan-párti lesz. De ugyanígy átpolitizált a művészet, sport, tudomány, miközben –bevallom- én magam nem is nagyon értem, hogy mit jelent az pontosan, hogy kormánypárti vagy ellenzéki újságíró. Illetve tudom, de hiszem, hogy a politikus dolga a politika, az újságíróé meg az újságírás. Annyi biztos: kérlelhetetlenül elutasítom a cenzúrát. Nekem semmilyen politika szimpátiám nincs!" - írta, és azt ígéri, "megvehetetlen és politikailag befolyásolhatatlan" marad.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.