Orbán az amerikai klímadöntésről: „Sokkhatás alatt vagyok”

POLITIKA
2017 június 02., 06:26
comments 155

Nemcsak Soros Györgyről volt szó péntek reggeli Orbán Viktor Kossuth rádiós szereplésén, hanem megkérdezték arról is, mit szól ahhoz, hogy Trump a párizsi klímaegyezményből való kilépés mellett döntött.

"Sokkhatás alatt vagyok" 

- közölte Orbán.

Szerinte Magyarországon közmegegyezés van abban, hogy a klímaváltozás valóság, veszélyes dolog, és mivel globális természetű, ezért a vele szembeni fellépés is globális szintű cselekvést igényel.

"Ez ellentétes mindazzal, amit az amerikai elnök döntött" - tette hozzá Orbán, aki szerint Donald Trump elhatározásának következményein még "gondolkodni" kell. (MTI)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.