Poharakat, asztalokat dobáltak az emberek a terroristákra

Terrorizmus
2017 június 04., 06:18
comments 218

Szemtanúk nyilatkozatai alapján a Borough Market környéki kocsmákba is bementek a londoni merénylők szombat éjszaka, hogy megkéseljék a vendégeket.

Az egyik vendég azt mondta, hogy hidegvérrel, megfontolt nyugalommal szúrták meg egymás után többször is áldozataikat. 

photo_camera Fotó: Dominic Lipinski/MTI/MTVA

Voltak, akik poharakkal, üvegekkel, székekkel vagy akár asztalokkal próbálták megfékezni a terroristákat. "Poharakat és üvegeket dobáltam feléjük, tudom, hogy hülyén hangzik, de meg akartam menteni az emberek életét" - mondta az egyikük. 

Egy másik szemtanú arról számolt be, hogy az egyik merénylőnél 25 centis pengéjű kést látott. "Ezt Allahért!" - kiabálta a merénylő.

(buzzfeed.com)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.