Villamosvezetőt és taxisofőrt vert két férfi a Nyugatinál

bűnügy
2017 június 05., 14:55

Két férfi vasárnap 4:30 körül a Nyugati téren megrongálta a megállóba érkező Combinót, és bántalmazta a sofőrt, majd egy Teréz körúti gyorsétterem előtt taxiba akartak szállni, de mivel a sofőr látta az ütést, nem vállalta el a fuvart, így őt és a segítségére érkezőket is bántalmazták.

link Forrás

A BRFK VI. kerületi Rendőrkapitánysága közfeladatot ellátó személy elleni erőszak és más bűncselekmények gyanúja miatt nyomoz ismeretlen tettesek ellen. Az elkövetőkről a térfigyelő kamerák felvételeket készítettek. Az egyikük 190 cm magas, vajszínű hosszú ujjú felsőt és fekete rövidnadrágot viselt, a másikuk kopasz, szürke színű, hosszú ujjú felsőt és farmernadrágot viselt. A rendőrség keresi őket.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.