A bíróság szerint Szigetvári Viktor joggal mondhatta, hogy a Magyar Idők lopott pénzből működik

jog
2017 június 08., 09:07
comments 75
Liszkay új lapja mellé rádiót is alapít.
photo_camera  

A nemrég Mészáros Lőrinc által bekebelezett Magyar Idők pert indított Szigetvári Viktor, az Együtt egykori elnöke, jelenlegi választmányi elnöke ellen, amiért a politikus kijelentette, hogy a a Fidesz-kormány az adófizetőktől ellopott pénzből tart fenn médiumokat, köztük a Magyar Időket is.

A Fővárosi Törvényszék elsőfokon csütörtökön úgy döntött, ez egy jogszerűen megfogalmazható politikai vélemény, és a "nem rendeltetésszerűen felhasznált közpénzről szóló nyilatkozat sem a kiadó becsületének megsértését, sem pedig a jó hírnév sérelmét nem jelenti".

Szerdán a bíróság azt mondta ki, hogy Juhász Péter nem követett el bűncselekményt, amikor sorozatosan lebűnözőzte Rogán Antal minisztert. (hvg.hu)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.