A bíróság megint kimondta, hogy Juhász Péter nevezheti bűnözőnek Rogán Antalt

bűnügy
2017 június 07., 13:58
comments 240

„Bűnözőkkel üzletelt és ő maga is bűnöző. Most született meg a másodfokú ítélet, tehát jogerősen is elbukta a saját maga által indított pert ez a bűnöző”

közölte Juhász Péter, az Együtt politikusa, aki ellen Rogán Antal és az V. kerületi önkormányzat indított pert, mert az V. kerületi önkormányzati képviselő azt állította, hogy Rogán bűnöző, és bűnözőkkel üzletel.

Juhász januárban nyert első fokon, akkor azt mondták ki, hogy Juhász alappal tette a kijelentéseit, azok nem öncélúak voltak, és nem Rogán személyét bírálta, hanem az általa vezetett önkormányzat ingatlanértékesítési gyakorlatát, azt is megalapozottan.

Az ítéletet most másodfokon is megerősítette a bíróság. Ennek örömére Juhász újra lebűnözőzte Rogánt.

link Forrás

Több mint 2 éve húzódott a per, amiben Rogánék főleg azt kifogásolták, hogy Juhász azt állította: Rogán belvárosi polgármesterként Portik Tamással üzletelt, miközben szerintük ilyen nem történt.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.