Phil Collins kiment éjszaka a WC-re, de útközben olyan súlyos fejsérülést szenvedett, hogy le kellett mondania londoni koncertjeit

ZENE
2017 június 08., 11:30
comments 57
photo_camera Fotó: ELSA/AFP

A 66 éves énekes egy londoni szállodában töltötte az éjszakát, ott pihente ki az előző napi fellépést illetve pihent rá aktuális turnéjának következő állomásaira, amikor megtörtént a baj. 

Collins valószínűleg az ágy szélében botlott meg, és olyan szerencsétlenül landolt, hogy egy széknek esve betörte a homlokát. 

Azonnal kórházba szállították, meg is műtötték, magánál van, de nagyon pipa, amiért nem tudja megtartani csütörtöki és pénteki fellépéseit. A történések körülményeit Collins sajtósai is megerősítették. 

Collinst kergeti a balszerencse. 2011-ben bejelentette visszavonulását, mert idegsérülések miatt képtelen volt tovább dobolni. Két éve a hátát kellett megműteni, tavaly mégis bejelentette, hogy újra koncertezni fog.  

A Genesis egykori énekesét most egy nap erejéig kórházban tartják, a londoni koncerteket november 26-án és 27-én pótolják. (Sun)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.