Fürjes Balázs nem mondta biztosra, hogy tartani tudják Csányi Sándor tervét az új Puskás megnyitására

futball
2017 június 09., 08:13
comments 83

Jelentős csúszásban van az új Puskás Ferenc Stadion építése, ami párját ritkító módon úgy lett drágábbb, hogy a terveket átszabták azért, hogy olcsóbb legyen. A munkák elhúzódása miatt Csányi Sándor MLSZ-elnököt saját bevallása szerint már háromszor is a szőnyeg szélére állították az UEFA-nál, hiszen Budapest is rendezője lesz a 2020-as Európa-bajnokságnak, és azt vállaltuk, hogy 2019-re már készen lesz az új Puskás, igaz, az éven belül már egyre későbbi átadást jeleztünk az európai szövetségnél.

Csányi legutóbb 2019 szeptemberi határidőt vállalt, novemberben pedig - a magyar-angol 6-3 évfordulóján - már a válogatott tesztelné a stadiont.

Ehhez képest Fürjes Balázs kormánybiztos a DigiSporton csak reményét fejezte ki, hogy meglesz novemberre a stadion, inkább év végét mondott, de biztosra csak azt ígérte, hogy a 2020-as Európa-bajnokságra biztosan készen lesznek. (A 6-3 egyébként november 25-én, és nem 26-án volt. Csak ha már szerveznék a meccset.)

link Forrás

Történik mindez úgy, hogy április óta Orbán Viktor már személyesen felügyeli a Puskás Ferenc Stadion Időarányos Kivitelezését Nyomon Követő Bizottságot. 

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.