Trump 46 órán keresztül visszatartotta a lélegzetét

külföld
2017 június 09., 11:42
comments 89

Alighanem egyszerűen eltiltották a Twittertől, mással nem magyarázható, hogy Donald Trump nem tudósította le élőben az által kirúgott FBI-igazgató, James Comey tegnapi meghallgatását

De az amerikai elnök majdnem két teljes nap uán újra a saját maga ura, bele is szállt Comey-ba azonnal, szivárogtatónak nevezve a volt FBI-főnököt.

link Forrás

Annyira mondjuk nem erős, hiszen Comey maga vallotta be, hogy egy jogászprofesszor barátját megkérte, jutassa el a Trumppal történt találkozókról írt jegyzeteit a sajtónak. 

Kirúgásával kapcsolatban Comey azt mondta, hogy úgy látja, azért kellett mennie, mert az orosz nyomozás valamilyen formában nyomást helyezett Trumpra vagy valamilyen módon irritálta. Az lehetett a cél, hogy megváltozzon a mód, ahogy a nyomozás folyik. És ez szerinte nagyon nagy ügy, nem csak az ő számára, de az FBI függetlensége miatt is.  

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.