Török Gábor annyi esélyt adott Andorrának, mint az ellenzéknek 2018-ban

POLITIKA
2017 június 10., 09:36
  • Foci és politika!
  • Politika és foci!
link Forrás

Váratlanul politikaelemzői csúcsrangadóvá alakult egy pénteki Facebook poszt. Tóth Csaba politológus egy előadásról posztolt, amit a volt CEU-tanár, Cas Mudde tartott Magyarországon a napokban. Tóth ezt emelte ki tőle: 

„Cas Mudde szerint az ellenzék - elvileg - nyerhet 2018-ban Magyarországon.”

Ez persze önmagában nem túl nagy állítás. A kommentek között viszont megjelent az akkor már a péntek esti meccs lázában élő Török Gábor, aki politikaelemző és az MLSZ női bizottságának elnöke is egyben, és magabiztosan annyit írt:

Aztán tudjuk, mi lett a vége. (A címlapkép fotómontázs.)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.