Lázár jelöltje nyert a csanádpalotai időközin

2017 június 11., vasárnap 19:46
144

Nyergesné Kovács Erzsébet választották Csanádpalota polgármesterévé a vasárnap tartott időközi voksoláson. Nyergesné függetlenként indult, de Lázár János külön kampányolt mellette Csongrád megyei kisváros a főterén. 

A lakossági fórum egyik résztvevője ki is zökkentette az általában magabiztos minisztert, aki trágárkodással próbálta meg elhárítani a bekiabálásokat:

A 2800 lakosú határ menti településen Kovács Sándor polgármester halála miatt kellett időközi polgármester-választást tartani.  

Szabó Tímea, Csanádpalota jegyzője az MTI-vel közölte, hogy  a 2445 választásra jogosult csanádpalotai közül 1414 vett részt a választáson, 1406 adott le érvényes szavazatot. 

Nyergesné Kovács Erzsébet 609-en támogatták, a második legtöbb szavazatot, 532 voksot a szintén függetlenként induló, önkormányzati képviselőként is dolgozó Debreczeni István kapta.

 Gajdics Róza 6, Mikulán László 129, Szügyi László 125, Kovács Zoltán Gábor, a Magyar Munkáspárt jelöltje 5 szavazatot kapott.

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt