Fidesz: Soros háborút hirdetett Magyarország ellen

elmebaj
2017 június 13., 10:16
comments 340

A kormánypárt így reagált arra, hogy a TASZ és a Helsinki Bizottság bojkottálja a civil szervezetek ellen hozott törvényt:

„A Soros-szervezetek nyíltan a magyar emberek akarata ellen mennek – Reagálás a TASZ és a Helsinki Bizottság nyilatkozatára

Felháborítónak tartjuk a Soros-szervezetek nyilatkozatait. Nyíltan a magyar emberek akarata ellen mennek, amikor azt mondják, hogy nem fogják betartani a külföldről finanszírozott szervezetek átláthatóságáról szóló törvényt. A Soros-hálózat átvilágítása miatt van szükség a külföldi finanszírozású szervezetekről szóló törvényre, ebben a magyar emberek elsöprő többsége is egyetért, a nemzeti konzultációban a válaszadók 99%-a a törvény mellett áll. Soros háborút hirdetett Magyarország ellen, le akarja bontani a kerítést, be akarja hozni a bevándorlókat, ehhez az ügynökszervezeteit akarja felhasználni. Ezért a törvény ma minden eddiginél aktuálisabb.”

A Fidesz aktuális világképét itt, Soros György legutóbbi nagy bűneit itt mutattuk be.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.