Ilyen hely most a világ, és azon belül Magyarország

POLITIKA
2017 június 10., 06:46
comments 221


Nyugat-Európában az emberek félnek, veszélyben van a kultúra, a jólét, az iskola, a méltósággal öregedés és a biztonság, ugyanis van egy olyan, párthatárokat is átlépő európai érdekközösség, ami több 100 ezer idegent akar behozni Európába, és ennek a gondolatnak az „atyamestere”, részben finanszírozója, szervezője Soros György. A Kommunista kiáltvány alapján létrejött Brüsszelben ma azon mesterkednek, hogy minél gyorsabban ideszállítsák és betelepítsék közénk az idegeneket, és már több mint 900 olyan no-go zóna van Európában, ahol a bevándorlók átvették az uralmat. Az Európai Parlament egy Magyarországról szóló Soros-jelentéssel folytat vendettát az ország ellen, mert nem akarunk bevándorlókat beengedni.

A nyitott társadalmak szolgálatába állított civilek és embercsempészek együtt szervezkednek azon, hogy migránsok millióit szállíttassák Európába, meggyengítve ezzel a nemzeti kormányokat. Folyamatos veszélyben élünk, a délszláv háború óta nem látott kihívással állunk szemben, nem tudjuk meddig lesz ilyen békés Nyugat-Európa, mi lesz a Balkánon, Törökországban. Egy magát humanitárius ügynek kiadó, de valójában térfoglaló ostrom alatt állunk, feleségeink, lányaink biztonsága forog kockán, és csak magunkra számíthatunk, Brüsszelre meg az EU-ra nem, ők csak megnehezítik a munkánkat az emberi jogi, szépelgő handabandával.

photo_camera Fotó: Botos Tamás/444

Mindezt tilos kimondani, ám mi kimondjuk, és a bevándorlás helyett a családtámogatással oldanánk meg a demográfiai problémát, a magyar nép ugyanis könnyen el tud fogyni, pedig az a közösség, amely biológiailag nem képes fenntartani magát, nem méltó arra, hogy létezzen. Azért a liberalizmus elől menekülő nyugatiakat készek vagyunk befogadni, bár az ellenségeink már nem is igazi liberálisok, hanem – ahogy azt Csurka István jól látta – nihilisták, ők foglalták el az európai elitet.

Európában béke csak akkor lesz, ha a brüsszeli bürokratákat, a nemzetközi pénztőkét és a liberális világsajtót sikerül legyőzni. Napjainkban célzatosan támadják az európai emberek nemzeti önazonosságát, próbálják gyengíteni a vallási kapaszkodóikat és szétzilálni a családi kötődéseiket, feszegetik már a nemi identitásuk határait is, mert a XXI. századi nagy geopolitikai küzdelmekben Európa célponttá vált. A rejtőzködő és arctalan világerők megszüntetnek mindent, ami sajátos, különálló, ősi és nemzeti. A cél, hogy a homogenizált európai populációnak a világ nagyvállalatai egy brüsszeli központból tudják diktálni a törvényeket. (Amerika – ami két éve az MNB-t szerette volna felhasználni arra, hogy bankpánikot keltsen Magyarországon – már most is szélsőségesen liberális, és elvesztette az identitását, viszont a kínaiak derűsebb emberek.)

photo_camera Fotó: Máthé Zoltán/MTI

Pedig e nagyhatalmi háború közepette is elmondható, hogy 120 éve nem volt ilyen jó a helyzetünk, amit Kínának köszönhetünk, ugyanis nélküle Magyarország aligha tudott volna kimászni abból a válságból, amiben 2010-ben még benne volt. Ma a magyar gazdaság nő a legjobban az EU-ban, annyira, hogy irigyel minket a Nyugat, mert most ők sikertelenek, az ő számaik rosszak, a mieink meg jók, ennek ellenére nem akarják beismerni, hogy ahogy mi csináljuk, az észszerűbb. A magyarság egyik legnagyobb baja is az, hogy évtizedeken keresztül politikai megrendelésre a magyar nemzet értékeit megpróbálták relativizálni, megpróbálták belénk sulykolni, hogy bűnös nemzet vagyunk a történelmünket tekintve, és hogy a magyar termékek nem olyan jók, mint a külföldiek. Magyarország ma erős és büszke európai ország.

Sőt itt az a furcsa helyzet áll fent, hogy az ellenzék van tele korrupciós ügyekkel, nem pedig a nemzeti kormány. Az az ellenzék, amelyik, ha hatalomra jutna, mindent visszacsinálna, és az eddigi eredmények elvitatásával nem is a kormányt, hanem a keményen dolgozó magyar embereket sérti meg. A baloldalt Soros György fizeti, Simicska Lajos csicskapártja, a Jobbik pedig elveszítette szalonképességét, amióta nem annyira szélsőjobboldali, hanem igyekszik néppártosodni.

photo_camera Fotó: Botos Tamás/444

Itt egy óriási küzdelem zajlik azóta, hogy Soros György betette ide a lábát, és gyakorlatilag joystickon mozgat provokátorokat, azt csinálják, amit ő mond. (Macedóniában ennek meg is lett az eredménye: instabilitás, fejetlenség, erőszak.) Tüntetéseket tartanak – amiken még a Himnuszt is kifütyülik –, és a résztvevők jó részét külföldről rángatják ide a szervezők, akik a függetlennek mondott újságíróhoz hasonlóan ügynökök. Hiába nem akarja a kormány bezárni a CEU-t, csak a felsőoktatásban lévő jogi zűrzavart igyekszik átvilágítani, ám az idegen erők még a Nobel-díjasokat is megtévesztették az ügyben, így sokan az Izauráért tüntetőkhöz hasonlóan mentek feleslegesen utcára.

A Soros-birodalom és a nagyhatalmak álcivil szervezeteit, amik az ellenzéknél is erősebbek, minden eszközzel vissza kell szorítani és el kell innen takarítani, mert ezeket azért tartják fent, hogy a globális nagytőkét és a politikai korrektség világát átnyomják a nemzeti kormányok fölött. (A Magyar Telekom Aczél György, Barack Obama Gyurcsány Ferenc kottájából játszik.) Csakhogy a világ egy tekintélyes részének elege lett a régi globalizációs formából, mert az tanárokra és diákokra osztotta a világot, és egyre bántóbb volt, hogy néhány fejlett ország folyton kioktatta emberi jogokból, demokráciából, fejlődésből, piacgazdaságból a világ nagyobbik felét.

photo_camera Fotó: Botos Tamás/444

Ahogy Kövér László fogalmazott:

„Az ember néha azt érzi, hogy nincs is remény, mert benne ülünk egy olyan csónakban, ahol körülöttünk mindenki idióta, vagy legalábbis annak tetteti magát.”

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.