Soros György 7 főbűne

bűnügy
2017 május 16., 11:56
comments 262

Korábban is hallottunk Soros György amerikai milliárdos, kaszinókapitalista, tőzsdecápa-spekuláns, pénzember és valutatulajdonos ördögi manővereiről. Ki ne emlékezne például arra, amikor a kommunizmusból kivezető demokratikus átmenetet pénzelte, vagy amikor orvul (pontosabban a megvezetett Orbán Viktor miniszterelnök jóváhagyásával) a vörösiszap-katasztrófától sújtott iskolákat támogatta?

Ám most a nemzeti helyzet fokozódik. A kormány már gyakorlatilag élethalálharcot folytat a csak nevében magyar milliárdossal, ráadásul hátrakötött kézzel, hiszen az ügyészség sem hajlandó bűncselekményként kezelni a bűncselekményeit. Pedig vannak itt még – innen, a keresztény Európa szívéből nézve – felfoghatatlanul aljas, horrorisztikus akciói.

Összegyűjtöttük Soros György haramia 7 legnagyobb bűnét. Ráadásul úgy, hogy csak azokat a gaztetteket vettük, amikről a kormányhű, igazhitű média is beszámolt, sőt: valószínűleg még a nemzettestellenes média szerint sem lehet nagyon nagy hazugság.

1. Ördögien önző: Soros György kész lett volna elengedni a halálos beteg édesanyját!

A TV2 és az Origó is ledobta a bombát, hogy Soros György (a.k.a. George Soros vagy Dzsordzsi bácsi) az eutanázia legalizálásáról és az amerikai egészségügyi reformról elkészített Open Society Foundation által megjelentetett tanulmányban írt arról, hogy édesanyja beköltözött egy eutanáziát elősegítő intézménybe, és Soros ekkor felajánlotta, hogy segít neki meghalni, mert „ennyivel tartozott neki”.

photo_camera Forrás: TV2 Tények

Azt a még megdöbbentőbb részletet már a 444 nyomozta ki, hogy Sorosnak a tanulmányhoz írt előszavából kiderül: alapvetően nem szívesen tette volna ezt meg, és örült(!), hogy végül anyja nem vette el a saját életét, mert így az egész család vele lehetett, miközben felkészült a halálra. Gyomorforgató!

2. Velejéig gonosz: emberi jogok miatt gátolt Afrikában egy izraeli bányászati beruházást!

Az izraeli BSG Resources beperelte Soros Györgyöt George Sorost (a Soros sz-szel ejtendő!) humanitárius szervezetein keresztül rávette a nyugat-afrikai Guinea államát, hogy ellehetetlenítse a cég bányászati beruházásait – számolt be a botrányról a közmédia, ráadásul a Magyar Idők azt is leleplezte, hogy a cég szerint Sorost (még mindig sz-szel, ráadásul kettővel ejtve!) „kizárólag a rosszindulat motiválta, hiszen nem volt semmilyen gazdasági érdeke Guineában”.

A HVG amúgy azt írta: a Mr. Soros (három sz-szel ejtve!) által támogatott civil szervezetek leplezték le a korrupciót, ami az egész guineai vasbányaügyet kísérte, és a Bloomberg arra emlékeztetett, hogy Beny Steinmetz izraeli üzletember korábban állt már vádlottként bíróság előtt korrupciós ügyekben. Ez felháborító!

3. Nagy fel Duterte úrnak, amiért pokolra küldené Sorost, mert annak nem tetszik, hogy embereket mészároltat le a diktátor!

„Na ez az!” – gratulált Bencsik András a magát Hitlerhez hasonlító Rodrigo Dutertének, a Fülöp-szigeteki diktatúra kiépítésében reménykedő, többszörös gyilkos elnöknek. A gratuláció oka az volt, hogy a volt kommunista újságíró lapja, a Demokrata beszámolt a híres, patinás lap, a Your News Wire cikkéről, ami szerint Soros „lemondta »emberbaráti látogatását« a Fülöp-szigeteken”, miután Rodrigo Duterte elnök – azzal kapcsolatban, hogy a múlt héten a Fülöp-szigeteki képviselőház újra bevezette a halálbüntetést – figyelmeztette:

„Vérdíj van kitűzve a fejedre a szigeteinken. (...) Külön helyed van a pokolban, te idióta. Beteszed a lábad az országba, és azonnal odamész.”

S. György azért is kaphatta meg a jól megérdemelt kritikát, mert a Sorossal szoros (már én sem tudom, hány sz-szel ejtve?!) kapcsolatot ápoló Human Rights Watch elítélte, hogy a Fülöp-szigeteken ártatlan embereket mészárolnak tömegével. Hajjaj, itt bizony valaki megint csúnyán befürdött a szépelgő emberi jogi handabandával! (A hír Duterte beszólásáról egyébként lehet, hogy valójában nem igaz, de a HRW véleménye tényleg elítélő a Fülöp-szigeteki tömeggyilkosságokkal kapcsolatban!)

4. Okádnom kell! Soros megfigyeltette, hogyan kezelik a magyar bíróságok a családon belüli erőszakos ügyeket!

Érdekes, régen nem vonták kétségbe a bíróságok ítéleteit...
photo_camera Érdekes, régen nem vonták kétségbe a bíróságok ítéleteit...

Az Origo oknyomozta ki és ténytársa fel, hogy Soros-féle Patent egyesület elsősorban fiatal joghallgatókat vett fel egy programba, amivel 2015 és 2016 tavasza között 14 hónapon át járták önkéntesek a magyarországi bíróságokat olyan ügyeket keresve, amikben családon belüli erőszakról volt szó, hogy megnézzék, hogyan kezelik ezt a témát a bírák... ??? Na álljon már meg a menet! Ilyen 1952-ben sem lehetett volna, a középkorban meg még bíróságok sem! Én nem akarok ilyen világban élni!

5. Szörnyű: a Soros támogatott olyan szervezetet, amelyik azt vizsgálja, milyen körülmények között élnek a fogyatékos ellátottak!

Erre már egyszerűen nincsenek szavak, az embertelenség netovábbja: a Magyarországon és az Egyesült Királyságban működő Mental Disability Advocacy Centre (MDAC) írta meg, hogy a gödi Topház Speciális Otthon bentlakásos intézményben járva azt tapasztalták, hogy rossz higiéniai körülményeket, indokolatlan fizikai korlátozást, alultáplált és ellátatlan sebektől szenvedő gondozottakat találtak.

Két kép az MDAC Topház-jelentéséből. A baloldalin egy férfi az ágya szélét rágja, a jobboldalin egy fiatal fiú a karján nyílt sebekkel.
photo_camera Két kép az MDAC Topház-jelentéséből. A baloldalin egy férfi az ágya szélét rágja, a jobboldalin egy fiatal fiú a karján nyílt sebekkel. Ez persze nem szép látvány. De vajon ugyanezt gondolnánk, ha tudnánk, hogy a fotókat közlő szervezet Soros Györgytől is kap támogatást? Nyilván nem!

Csakhogy az MDAC-t az EU és az ENSZ két szervezete, az UNICEF és az ENSZ Kínzások Áldozatait Támogató Önkéntes Alapja mellett a Soros-féle Open Society Foundations alapította 2002-ben, és azóta is a szervezet egyik támogatója – leplezte le a nem Külföldi, hanem kifejezetten Magyar Idők (bár sajnos későn, mert addigra az Emmi közölte, hogy a Topház tényleg „nem felel már meg a 21. századi elvárásoknak”). Azért így mindjárt más az odabilincselt, alultáplált, ellátatlan sebektől szenvedő fogyatékos emberek fekvése!

6. Na ne: Soros egyeteméhez vállalkozások is kötődnek!

A bűnözők ismertetőjelét, a „graffitit” idéző táblával provokálja a kormányt egy CEU-párti ügynöktüntető
photo_camera A bűnözők ismertetőjelét, a „graffitit” idéző táblával provokálja a kormányt egy CEU-párti ügynöktüntető Fotó: colloc.info

„Előnyt jelent az aktivista múlt a CEU-s felvételin” – derítette ki az Echo Tv. Ez már hármas mérce! És akkor arról még nem is beszéltünk, hogy a CEU-hoz „mintegy féltucat vállalkozás kapcsolódik”. Véletlen? Aligha. Nem állítom, kérdezem!

7. Van pofája jogászokat képezni!

Így néz ki Soros György! Figyelem: a kép nem manipuláció eredménye!
photo_camera Így néz ki Soros György! Figyelem: a kép nem manipuláció eredménye!

Lefőtt a kávé! A Magyar Idők számolt be arról a nagyon beszédes – csak a Jóisten tudja, miért nem törvénytelen – támadásról, hogy a Soros Györgyhöz (hoppá: születési nevén Schvartz György!) köthető civil szervezetek rendszeresen tartanak konferenciákat és képzéseket magyar jogászoknak. Micsoda? Konferenciázgatunk, képezgetünk?! Na jól van, egyes, leülhet, az utolsó kapcsolja le a villanyt!

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.