Végre megtörtént a nagy találkozó: Szijjártó Péter Rodrigo Dutertével tárgyalt

POLITIKA
2017 március 27., 09:19
comments 243

Pár nappal azután, hogy a Fülöp-szigeteki elnök elküldte az EU-t a kurva anyjába, Rodrigo Duterte fogadta Szijjártó Péter magyar külügyminisztert.

Rodrigo Duterte Fülöp-szigeteki államfő és Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter találkozója Davaóban 2017. március 27-én (Fotó: KKM / MTI)
photo_camera Rodrigo Duterte Fülöp-szigeteki államfő és Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter találkozója Davaóban 2017. március 27-én (Fotó: KKM / MTI)

Duterte – aki korábban három ember megölését is elismerte – egyébként a múlt héten bejelentette, hogy kész akár rendkívüli állapotot is bevezetni, és felfüggesztheti a választásokat.

Hamarosan kiderül, volt-e olyan dolog, amiben Szijjártó Péter nem értett egyet vele. Akár abban, hogy a kurva anyját az EU-nak.

Fotó: KKM / MTI
photo_camera A anrancsleves tárgyalás (Fotó: KKM / MTI)

Arról valószínűleg nem volt szó, hogy a magát Hitlerhez hasonlító elnök korábban azt is mondta, hogy a Vatikán ölte meg Jézust.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.