Már az EU anyját is kurvázza a Fülöp-szigeteki elnök

külföld
2017 március 24., 22:22
comments 73

Rodrigo Duterte, a világ összes szélsőségesen populista politikusai közül messze a legfasisztább és legpopulistább fülöp-szigeteki elnök most épp az EU-t kurvaanyázta, miután az Unió mérsékletre intette a Fülöp-szigetek vezetését Duterte véres drogellenes háborújában, amiben már kisebb kihágásokért is halál jár, és nem is mindig fair tárgyaláson hozott ítélet alapján.

Az EU arra kérte Dutertét, fontolja meg, hogy támogatja a drogrehabilitációs programokat is, és visszavesz a drogellenes háborúja vérességéből, hiszen csak az elmúlt 9 hónapban több ezer ember halt meg miatta.

Duterte szerint az EU által javasolt megközelítés amúgy is gyengekezűségre vallana, és nem is érné el a kívánt hatást. (Independent)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.