Úgy tűnik, hogy a németek támogatják a Magyarország ellen indított kötelességszegési eljárást

politika
2017 június 14., 11:39
comments 111

A német kormány támogatja az Európai Bizottságot a menekültek európai uniós tagországok közötti elosztásában

- az MTI tudósítása szerint ezt mondta szerdán Ulrike Demmer helyettes kormányszóvivő a Magyarországgal, Lengyelországgal és Csehországgal szemben indított kötelezettségszegési eljárásról.

Demmer szerint megszokott, hogy eljárás indul az uniós tagországok ellen, akik többszöri felszólítás ellenére sem teljesítik a menekültek befogadásáról szóló közös döntést. 

Magyarország 1294 elismert menedékkérő befogását utasítja el, Szijjártó Péter külügyminiszter hosszan beszélt a témáról ma reggel a köztévében.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.