Angry Birdök szexelhettek Dagobert bácsi rokonával: furcsa korcsok lettek az új Kacsamesék-sorozat kiskacsái

MŰVÉSZET
2017 június 16., 08:37
comments 38
link Forrás

Egy egész gyerekgenerációnak okozott sokkot 1993. december 12-ének délutánján a Magyar Televízió vezetése. A Kacsamesék sorozat "A gonosz bálna" című epizódja ment éppen, Dagobert bácsi éppen azt mondta az asztalon pattogva, hogy „Egy tengeri szörny felfalta a fagylaltomat!”, amikor elsötétült a kép, a gyerekek pár másodpercig még hallhattták a feketeség mögül, hogy Niki, Tiki és Viki azt hápogják, hogy "Fogjuk le!", majd megszólalt a Gyászinduló. A teljesen berezelt és megzavarodott gyerekek szeme előtt ezután Boross Péter belügyminiszter arca jelent meg, aki közölte, hogy meghalt Antall József miniszterelnök.

A mostani hír egyik fele az, hogy az Amerikában 1987 és 1990, nálunk közvetlenül a rendszerváltás után, 1990 és 1995 között futott legendás sorozatnak elkészült a vadonatúj, 2017-es folytatása, amit nálunk is bemutatnak az idén.

A másik fele az, hogy az immár digitálisan készülő széria főszereplőit újrarajzolták, amiből Dagobert és Donald aránylag  jól jöttek ki, a három főszereplő kiskacsa viszont annál rosszabbul. Kellemetlenül angrybirds-ös vonásokat vettek fel szegények. Ritkán látni három ilyen szépen fejlett tévéfejet! 

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.