Bernd Storck a következő két meccsre kifizeti azoknak a jegyét, akik ott voltak az Andorra elleni leégésen

futball
2017 június 16., 16:15

Bernd Storck szövetségi kapitány fizeti  a jegyét azoknak a drukkereknek a Lettország és a Portugália elleni világbajnoki selejtezőre, akik a helyszínen nézték végig a magyar válogatott legkínosabb vereségét Andorrában. A szövetségi kapitány ezt az M4 Sportnak nyilatkozta, miután az MLSZ-től kapott egy második esélyt

photo_camera Bernd Storck   Fotó: ATTILA KISBENEDEK

Storck azt mondta, úgy kíván köszönetet mondani a támogatásért, hogy az andorrai meccsre elutazott drukkerek belépőinek árát kifizeti a soron következő két hazai vb-selejtezőre. 

A magyar válogatott augusztus 31-én Lettországot, szeptember 3-án Portugáliát fogadja. Az érintett szurkolóknak a következő hetekben ad a részletekről tájékoztatást az MLSZ.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.