Storck marad, kap egy második esélyt

futball
2017 június 15., 16:44
comments 183

Az M4 Sport élőben készített interjút Csányi Sándor MLSZ-elnökkel a hosszúra nyúlt meghallgatás után, amin meghallgatták Bernd Storck szövetségi kapitányt, és döntöttek a sorsáról.

Bernd Storck, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya érkezik meghallgatására az OTP Nádor utcai székházához, ahol az MLSZ elnöksége előtt kell beszámolnia a válogatott Andorra elleni vereség után.
photo_camera Bernd Storck, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya érkezik meghallgatására az OTP Nádor utcai székházához, ahol az MLSZ elnöksége előtt kell beszámolnia a válogatott Andorra elleni vereség után. Fotó: Kovács Attila/MTI/MTVA

Csányi bejelentette, hogy adnak egy második lehetőséget is Storcknak.

Azaz marad szövetségi kapitány és sportigazgató is, annak ellenére, hogy a csapata a legutolsó négy mérkőzését elveszítette, és a legutóbbi, Andorra elleni tétmeccse csúfos kudarc volt.

Csányi azt mondta, hogy a magyar labdarúgás nem ott tart, ahol az Andorra elleni történelmi vereség alapján látszik. (Egyébként Orbán Viktor miniszterelnök éppen a meccs előtt magasztalta az egekig a magyar futballt.) Csányi arról is beszélt, hogy a következő 3, Lettország, Portugália és Feröer elleni selejtezőre 1000 forintos jegyárak lesznek, hogy kárpótolják a szurkolókat.

A Blikk korábban arról írt, hogy Strock a kapitányi munkájáért évi 1,2 millió eurót (369 millió forint) kap, és sportigazgatóként további 500 ezret (154 millió forint) vesz fel.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.