Storck marad, kap egy második esélyt

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

Az M4 Sport élőben készített interjút Csányi Sándor MLSZ-elnökkel a hosszúra nyúlt meghallgatás után, amin meghallgatták Bernd Storck szövetségi kapitányt, és döntöttek a sorsáról.

Bernd Storck, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya érkezik meghallgatására az OTP Nádor utcai székházához, ahol az MLSZ elnöksége előtt kell beszámolnia a válogatott Andorra elleni vereség után.Fotó: Kovács Attila/MTI/MTVA

Csányi bejelentette, hogy adnak egy második lehetőséget is Storcknak.

Azaz marad szövetségi kapitány és sportigazgató is, annak ellenére, hogy a csapata a legutolsó négy mérkőzését elveszítette, és a legutóbbi, Andorra elleni tétmeccse csúfos kudarc volt.

Csányi azt mondta, hogy a magyar labdarúgás nem ott tart, ahol az Andorra elleni történelmi vereség alapján látszik. (Egyébként Orbán Viktor miniszterelnök éppen a meccs előtt magasztalta az egekig a magyar futballt.) Csányi arról is beszélt, hogy a következő 3, Lettország, Portugália és Feröer elleni selejtezőre 1000 forintos jegyárak lesznek, hogy kárpótolják a szurkolókat.

A Blikk korábban arról írt, hogy Strock a kapitányi munkájáért évi 1,2 millió eurót (369 millió forint) kap, és sportigazgatóként további 500 ezret (154 millió forint) vesz fel.