444-es újságíró képével illusztrálta az ideális családot Schmidt Mária Figyelője

Nem különösebben érdekes cikk jelent meg vasárnap a figyelo.hu-n a Magyarországon kevesek által ünnepelt apák napja alkalmából.

A szöveggel nem is nagyon kell foglalkozni, ami igazán érdekes, az úgyis a cím felett van. Az ott található képen - amely egyébként a Figyelo.hu címlapján is ajánlja a cikket - a 444 olvasói előtt sem ismeretlen Tamás Bence Gáspár látható, egy meghitt családi idill kellős közepén.

Megkérdeztem a szomszéd asztalnál üldögélő Bencét, aki elmondta, hogy a képet az MTI készítette még tavaly nyáron, amikor gyermekével és gyermeke anyjával kilátogatott a lezárt Szabadság hídra.

Az egykor egész érdekes, mára a kormánypropaganda gépezetébe szépen betagozódó Figyelőtől azért is különösen vicces a képválasztás, mert a Tamás Piroska édesanyja Gőzsy Kati, aki viszont az Index újságírója. 

Bencét egyébként több mint 20 éve ismerem, és azt kell mondanom, Schmidt Mária lapja tökéletesen választott, amikor az ő családja képét választotta illusztrációnak a cikkhez. 

Kapcsolódó
Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.