Az ATV a leghíresebb magyar férfi pornószínészt szólaltatta meg apák napja alkalmából

Az hagyján, hogy a Figyelő egy 444-es újságíró képével illusztrálta cikkét az apák napjáról: az ideális, keresztyéni családmodellt még Schmidt Máriánál is fontosabbnak tartó Hit Gyülekezete tévéje, az ATV egyenesen Choky Ice-t, a leghíresebb magyar férfi pornószínészt szólaltatta meg ünnepi riportjában.

A Csáky Attila néven született Choky lassan 20 éve dolgozik a pornószakmában, a mértékadó Internet Adult Film Database szerint a két évtized alatt több mint 1200 műalkotásban bukkant fel a neve.

Az ATV nyilván mit sem sejtő munkatársai az EMMI (FRISSÍTÉS 17:40: A rendezvényt valójában a Fiatal Családosok Klubjának Egyesülete szervezte). által apák és gyermekeik számára rendezett gokartversenyen kapták mikrofonvégre Chokyt, aki teljesen átlagos és szimpatikus apa képét kelti (a fenti videóban 0:35-től.

Ráadásul sokkal gördülékenyebb nyilatkozó, mint az ATV által szintén megszólaltatott Dr. Beneda Attila, az EMMI család- és népesedéspolitikáért felelős helyettes államtitkára.

(A 444 szerkesztőségében természetesen eddig senkinek nem volt fogalma sem, kicsoda Choky Ice, egy olvasó hívta fel figyelmünk a mulatságos médiavéletlenre.)

Kapcsolódó
Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.