Az ATV a leghíresebb magyar férfi pornószínészt szólaltatta meg apák napja alkalmából

2017 június 19., hétfő 12:16
172

Az hagyján, hogy a Figyelő egy 444-es újságíró képével illusztrálta cikkét az apák napjáról: az ideális, keresztyéni családmodellt még Schmidt Máriánál is fontosabbnak tartó Hit Gyülekezete tévéje, az ATV egyenesen Choky Ice-t, a leghíresebb magyar férfi pornószínészt szólaltatta meg ünnepi riportjában.

A Csáky Attila néven született Choky lassan 20 éve dolgozik a pornószakmában, a mértékadó Internet Adult Film Database szerint a két évtized alatt több mint 1200 műalkotásban bukkant fel a neve.

Az ATV nyilván mit sem sejtő munkatársai az EMMI (FRISSÍTÉS 17:40: A rendezvényt valójában a Fiatal Családosok Klubjának Egyesülete szervezte). által apák és gyermekeik számára rendezett gokartversenyen kapták mikrofonvégre Chokyt, aki teljesen átlagos és szimpatikus apa képét kelti (a fenti videóban 0:35-től.

Ráadásul sokkal gördülékenyebb nyilatkozó, mint az ATV által szintén megszólaltatott Dr. Beneda Attila, az EMMI család- és népesedéspolitikáért felelős helyettes államtitkára.

(A 444 szerkesztőségében természetesen eddig senkinek nem volt fogalma sem, kicsoda Choky Ice, egy olvasó hívta fel figyelmünk a mulatságos médiavéletlenre.)

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt