Vujity Tvrtko a 444-nek: nem a netről rendeltem

Média
2017 június 19., 13:57
comments 158

Hiába volt ott személyesen Donald Trump elnöki beiktatásán, az Irigység Földjén, vagyis Magyarországon a közönség egy része egyszerűen nem akarja elfogadni, hogy Vujity Tvrtko tényleg jóban van Trumppal, vagy legalábbis valakivel a stábjából. Az egy ideje Amerikában tartózkodó tévés nemrég mutatta meg - kommentár nélkül - azt az aláírt fotót, amin az elnök azt üzente neki, hogy imádkozik érte és az ATV-ért, ahol nemsokára dolgozni kezd.

link Forrás

Alig írtam meg a posztot erről, több olvasó is elküldött egy linket, amin 60 dollárért rendelhetünk pont így kinéző képet, Trump kézírására kísértetiesen hasonító kézírással.

link Forrás

Meg is kérdeztem egyből Vujityot, hogy tényleg Trumptól kapta vagy a netről rendelte-e a maga példányát. Most jött meg a válasz:

Nem a netről rendeltem.

Azt viszont nem mondta meg továbbra sem, hogy honnan van.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.