Vujity Tvrtko a 444-nek: nem a netről rendeltem

Hiába volt ott személyesen Donald Trump elnöki beiktatásán, az Irigység Földjén, vagyis Magyarországon a közönség egy része egyszerűen nem akarja elfogadni, hogy Vujity Tvrtko tényleg jóban van Trumppal, vagy legalábbis valakivel a stábjából. Az egy ideje Amerikában tartózkodó tévés nemrég mutatta meg - kommentár nélkül - azt az aláírt fotót, amin az elnök azt üzente neki, hogy imádkozik érte és az ATV-ért, ahol nemsokára dolgozni kezd.

Alig írtam meg a posztot erről, több olvasó is elküldött egy linket, amin 60 dollárért rendelhetünk pont így kinéző képet, Trump kézírására kísértetiesen hasonító kézírással.

Meg is kérdeztem egyből Vujityot, hogy tényleg Trumptól kapta vagy a netről rendelte-e a maga példányát. Most jött meg a válasz:

Nem a netről rendeltem.

Azt viszont nem mondta meg továbbra sem, hogy honnan van.

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.