Vujity Tvrtko a 444-nek: nem a netről rendeltem

Média
2017 június 19., 13:57
comments 161

Hiába volt ott személyesen Donald Trump elnöki beiktatásán, az Irigység Földjén, vagyis Magyarországon a közönség egy része egyszerűen nem akarja elfogadni, hogy Vujity Tvrtko tényleg jóban van Trumppal, vagy legalábbis valakivel a stábjából. Az egy ideje Amerikában tartózkodó tévés nemrég mutatta meg - kommentár nélkül - azt az aláírt fotót, amin az elnök azt üzente neki, hogy imádkozik érte és az ATV-ért, ahol nemsokára dolgozni kezd.

Alig írtam meg a posztot erről, több olvasó is elküldött egy linket, amin 60 dollárért rendelhetünk pont így kinéző képet, Trump kézírására kísértetiesen hasonító kézírással.

Meg is kérdeztem egyből Vujityot, hogy tényleg Trumptól kapta vagy a netről rendelte-e a maga példányát. Most jött meg a válasz:

Nem a netről rendeltem.

Azt viszont nem mondta meg továbbra sem, hogy honnan van.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt