Szijjártó lehidalt, Orbán elsárgult: Donald Trump személyesen imádkozik Tvrtkóért és az ATV-ért

Média
2017 június 19., 10:36
link Forrás

Vujity Tvrtko minden kommentár nélkül posztolta ki a facebookjára az amerikai elnöktől kapott friss, dedikált fotóját. A gondterhelthajóskapitány-nézéssel lefotózott Donald Trump azt írta a fotójára, hogy imádkozik Tvrtkóért és az ATV-ért, ahová a volt TV2-s leszerződött.

Na de miért szorul rá az imákra az önmagát legendásan jól menedzselő, jelenleg éppen az Egyesült Államokban időző tévériporter? Ostrom alatt áll? Híres haditudósítói múltját tekintve ez sem lenne meglepetés. Egy tegnapi fb-élőzésében annyit mondott, hogy 

nem akar belemenni abba

miért küldözget neki dedikált fotókat az amerikai elnök.

Vujityról már Trump hatalomra kerülése óta tudni, hogy jó viszont ápol a Fehér Házzal, de a sajtóosztályukkal feltétlenül, hiszen még az elnöki beiktatásra is szerzett meghívót:

link Forrás

Update: Időközben meggyanúsították Tvrtkót, hogy a dedikált képét talán a netről rendelte 60 dollárért, erre reagált is nekünk, itt az új cikk:

link Forrás

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.