Mészáros Lőrinc érdekeltségébe kerülhet a veszprémi kézilabda klub

Új fejezet kezdődik a 444 életében.
Érdekel

A 24.hu ír arról, hogy a Duna Aszfalt Kft. tényleg többségi részesedést szerezhet a Veszprém Handball Team Zrt.-ben. A tranzakció jelenleg a Gazdasági Versenyhivatal engedélyére vár, a kérelem hétfőn érkezett meg a versenyhivatalhoz. 

Ezzel Mészáros Lőrinc érdekkörébe kerülhet a legsikeresebb magyar kézilabdaklub. A sztorinak további politikai töltetet ad, hogy a veszprémi klub korábban Simicska Lajos fennhatósága alá tartozott. Hónapok óta keringtek már hasonló pletykák, miután látványosan megszaporodtak a Mészáros-közeli szponzorok a klub környékén. 

A vevő végül az elmúlt évek közbeszerzéseinek legnagyobb királya, az állami építőipari tendereket sorra behúzó tiszakécskei Duna Aszfalt Kft. lehet, melynek tulajdonosa Szíjj László, Mészáros egyik legfőbb bizalmi embere. 

A veszprémi klub elnöke jelenleg Kálomista Gábor, de a klub elnökségében már 2015 vége ott ül Csermely Péter, aki akkor a Magyar Idők főszerkesztője volt, most a Mediaworks tartalomfejlesztési vezérigazgató-helyettese. Az igazgatóság elnöke Várhegyi Attila. 

Olvastátok, láttátok, hogy milyen világ lett itt. A járvány miatt fogynak a reklámok, a kormány miatt fogynak az újságok. Ebben a helyzetben a mi jövőnk is bizonytalanabbá vált, mint az elmúlt 7 évben bármikor. Ha folytatni akarjuk, akkor új fejezetet kell nyitnunk a 444 történetében.

Mi kitartóan mutatjuk, hogy milyen világ van. A szűkülő magyar nyilvánosság miatt most még fontosabb, hogy maradjon Magyarországon megbízható hírforrás. Olyan újságírók, akik megírják az igazat. Ehhez viszont - a ti segítségetekkel - változnunk kell.

Lépj a Körön belülre, regisztrálj, és járulj hozzá az újság működéséhez, cserébe még jobb, erősebb, nagyobb 444-et kapsz!

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.