Mészáros Lőrinc érdekeltségébe kerülhet a veszprémi kézilabda klub

A 24.hu ír arról, hogy a Duna Aszfalt Kft. tényleg többségi részesedést szerezhet a Veszprém Handball Team Zrt.-ben. A tranzakció jelenleg a Gazdasági Versenyhivatal engedélyére vár, a kérelem hétfőn érkezett meg a versenyhivatalhoz. 

Ezzel Mészáros Lőrinc érdekkörébe kerülhet a legsikeresebb magyar kézilabdaklub. A sztorinak további politikai töltetet ad, hogy a veszprémi klub korábban Simicska Lajos fennhatósága alá tartozott. Hónapok óta keringtek már hasonló pletykák, miután látványosan megszaporodtak a Mészáros-közeli szponzorok a klub környékén. 

A vevő végül az elmúlt évek közbeszerzéseinek legnagyobb királya, az állami építőipari tendereket sorra behúzó tiszakécskei Duna Aszfalt Kft. lehet, melynek tulajdonosa Szíjj László, Mészáros egyik legfőbb bizalmi embere. 

A veszprémi klub elnöke jelenleg Kálomista Gábor, de a klub elnökségében már 2015 vége ott ül Csermely Péter, aki akkor a Magyar Idők főszerkesztője volt, most a Mediaworks tartalomfejlesztési vezérigazgató-helyettese. Az igazgatóság elnöke Várhegyi Attila. 

A független magyar sajtónak soha nem volt olyan nehéz dolga, mint a járvány alatt.

A kormány nem enged újságírókat az egészségügyi intézmények közelébe, és a járvánnyal kapcsolatos legalapvetőbb adatokat sem osztja meg a nyilvánossággal. A közmédia és a többi propaganda csatorna mindent megtesz a valós helyzet elkenéséért.

A 444-en az elénk állított akadályok ellenére is be tudjuk mutatni, hogy áll a járvány Magyarországon és a világban. A pontos számokat, aktuális trendeket bemutató grafikonjainkból, infografikáinkból több millióan tájékozódnak.

Az ezeket összegyűjtő járványadat-oldalunk az utóbbi hónapokban átvette a közszolgálati média szerepét. Olvasóinkat ezzel nem csak tájékoztatjuk, hanem segítünk nekik egészségesnek maradni, és megőrizni szeretteik egészségét is.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.