Kirakták a veszprémi kézicsarnok páholyából Simicska Lajost

Varga Damm Andrea, Simicska Lajossal és családjával a Veszprém - Zágráb férfi kézilabda mérkõzésen. Fotó: Fuszek Gábor / BlikkFotó: FUSZEK Gabor/BLIKK

Az ATV A nap híre című műsorában Magyar György ügyvéd számolt be arról, hogy kitúrták helyéről Simicska Lajost, a Telekom Veszprém régi szurkolóját és családját a Veszprém Aréna díszpáholyából. Simicska hosszú évek óta bérel páholyt a kézicsarnokban, ennek ezennel vége. Magyar, aki több jogi ügyben képviseli Simicskát, az adásban azt mondta, az érintettel nem közölték az okát a kitiltásnak. 

Simicska az elmúlt években gyakran felbukkant a lelátón, nem ritkán a klubelnök és filmproducer, Kálomista Gábor illetve Fonyó Károly üzlettársa társaságában. 

Épp kedden járta be az internetet a 24.hu értesülése, amely arról szól, hogy a Mészáros Lőrinc érdekeltségéhez sorolt - papíron Szíjj László által vezetett - Duna Aszfalt Kft. hamarosan többségi tulajdonrészt szerezhet a Veszprém Handball Team Zrt.-ben. 

A hatalomátvétel jelei már korábban mutatkoztak. 2015 vége óta a Magyar Idők egykori főszerkesztője, a Mediaworks stratégiai igazgatója is ott az elnökségben, az igazgatóságot pedig Orbán Viktor régi bizalmasa, az egykori Fidesz-pártigazgató Várhegyi Attila vezeti. (atv.hu)

A független magyar sajtónak soha nem volt olyan nehéz dolga, mint a járvány alatt.

A kormány nem enged újságírókat az egészségügyi intézmények közelébe, és a járvánnyal kapcsolatos legalapvetőbb adatokat sem osztja meg a nyilvánossággal. A közmédia és a többi propaganda csatorna mindent megtesz a valós helyzet elkenéséért.

A 444-en az elénk állított akadályok ellenére is be tudjuk mutatni, hogy áll a járvány Magyarországon és a világban. A pontos számokat, aktuális trendeket bemutató grafikonjainkból, infografikáinkból több millióan tájékozódnak.

Az ezeket összegyűjtő járványadat-oldalunk az utóbbi hónapokban átvette a közszolgálati média szerepét. Olvasóinkat ezzel nem csak tájékoztatjuk, hanem segítünk nekik egészségesnek maradni, és megőrizni szeretteik egészségét is.

Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.