Koton-könyvjelzőt felejtett a könyvtári könyvben az ELTE pajzán diákja

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!


Azt hinnéd, monoton és tikkasztó a könyvtáros szakma, pedig a legkülönbözőbb holmikat felejtik könyvjelzőként a kölcsönzött könyvekben a kölcsönzők. Mondjuk ez még az egyébként is erős eresztésen belül is top10-es, és nem én mondom, hanem az ELTE Egyetemi Könyvtár munkatársai:

"Sok és sokféle könyvjelzőt találtunk már az olvasók visszahozott könyveiben, de ez a mostani benne lesz a mindenkori top 10-ben! 100%, hogy Glied Viktor sem számított erre a "hatásra", amikor "A halványtól a mélyzöldig. A globális környezetvédelmi mozgalom negyed százada" című könyvét írta, amelyben ezt az egyedi könyvjelzőt találtuk."  

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.