A vizes vébé gazdasági igazgatója szerint különösen ügyelnek arra, hogy minél kevesebbszer zárjanak le utakat az esemény miatt

sport
2017 június 22., 07:56
comments 104

A Tv2 Mokka című műsorának csütörtök reggeli adásában vendégeskedett Balogh Sándor, a Bp2017 Nonprofit Kft. gazdasági igazgatója. Természetesen nincs csúszás, mondta Balogh, sőt, 

"még arra is marad idő, hogy terheléses próbaüzemeket hajtsunk végre."

Kész szerencse.

link Forrás

A szervezők amúgy különösen figyelnek arra, hogy minél kevesebbszer zárjanak le utat az építkezések miatt, hangsúlyozta az igazgató. 

link Forrás

Balogh Sándornak valószínűleg nem a két hónapig lezárt Bem rakpart felé visz az útja nap mint nap. A beszélgetés zárásaként pedig Balogh kimondta azt a mondatot, amit gazdasági igazgatótól több mint bizarr hallani:

"és általában a vizes vébé egy épületben, egy helyszínen szokott létrejönni. Itt nálunk ez hat helyszínen jön létre."

link Forrás

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.