Közleményben lelkendezik a Fidesz a ma életbe lépő, civileket megbélyegző törvény miatt

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végéig. Köszönjük, hogy összedobjátok. Akkor nem tartozunk majd senkinek, csak köszönettel - nektek.

Transzparens egy civiltörvény ellen tartott tüntetésenFotó: Botos Tamás / 444

A magyar emberek elsöprő támogatása mellett"

fogadta el június 13-án a civilek megbélyegzéséről szóló törvényt, tudhattuk meg a Fidesz mai közleményéből, amit az MTI szemlézett. Az elsöprő támogatás elvileg az az 1,7 millió ember jelenti, aki hajlandó volt visszaküldeni a Nemzeti Konzultációt, nekik ugyanis 99 százalékuk szeretné tudni, hogy mibű működnek ezek a külföldről pénzelt szervezetek. 

Ezt persze eddig is tudhatták, ha nagyon akarták, a törvénnyel annyi változik, hogy az érintetteknek minden nyilvános felületen fel kell tüntetniük a "külföldről pénzelt szervezet" billogot. 

A Fidesz szerint a törvény a migrációt pártoló, simogató, pénzelő, szervező, nyálazó Soros-ügynökszervezetek miatt van szükség, akik állandóan az átláthatóságot kérik számon a kormányon, miközben ködös homályban tartják saját pénzügyeiket, hazug, dezinformációs kampányt folytatnak, és nyíltan a magyarok ellen mennek, amikor azt állítják, nem fogják betartani a törvényt, ami egyébként több ponton szó szerint egyezik az Oroszországban 2012-ben elfogadott hasonló jogszabállyal. 

Nélkületek nincs 444

Csak a 444 és a sajtószabadság ügye mellett elkötelezett olvasók támogatása teszi lehetővé, hogy alaposan tudjunk foglalkozni a legfontosabb témákkal.